WORKSHOPIT

WORKSHOPIT

SOUNDFUL YIN JOOGA WORKSHOP 3H

Vaajakosken Hyvinvointipalvelut 
Vaajakoskentie 125. 

Tunnit pidetään seuraavasti:

Sunnuntaina 28.4 klo 12-15

 Sunnuntaina 2.6 klo 12-15

 Hinta 45e/hlö per Workshop 

 Tämä ihana kolmituntinen elämys täytyy vain kokea.💕
Helli itseäsi pitkään kestävillä asanoilla, anna mielenmaisemasi pysähtyä ja anna kehosi leijua hyvänolon tunteessa. Tämä hetki on juuri sinulle kun kaipaat totaali rentoutumista, aikaan  pysähtymistä ja aivan kaikesta suorittamisesta ja kiireestä irtipäästämistä. Tunnin jälkeen koet olevasi "tyhjä" ja silti täynnä uudenlaista virtaa. Ikäänkuin sisäiset akkusi olisivat saaneet energiasykäyksen. Mielesi on virkistäytynyt ja kehosi on saanut levätä lempeässä ohjauksessa. Koet olevasi jälleen Sinä✨️ Elinvoimainen, ihana, lempeä ja rakastava💕

Ilmoittautuminen jokaiselle tunnille tapahtuu erikseen. Ilmoita mille päivälle olisit osallistumassa WhatsAppilla 0451427188 tai sähköpostilla havahdu@outlook.com. 
Maksuna käyvät käteinen, korttimaksu, MobilePay tai Smartum, Edenred ja ePassi liikunta edut. Maksun voi suorittaa ennen tunnin alkua.

 
 ✨️Soundful yinjooga sopii kaikille normaalikuntoisille liikkujille. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Yinjoogasta. Yinjooga on täysin suoritusvapaata ja teet vain ne asanat mitkä resonoivat sinussa. Tunnustelet rauhasta ja levosta käsin oman itsesi äärellä asanoiden tuomaa vaikutusta kehoosi. Antaudu asanalle. Tunnustele.✨️

 

💕Älä koskaan pakota kehoasi johonkin asentoon missä sinun ei ole hyvä olla. Voit kokeilla lempeästi ha hitaasti asanaa ja tunnustella miltä se tuntuu. Voisiko kehosi antautua vielä piirun verran enemmän?
Saat aina poistua asanasta aikaisemmin kuin milloin suullinen ohjeistus antaa luvan.
Luo kotisivut ilmaiseksi!