RETRIITIT

RETRIITIT

 


Havahdu & Pysähdy -kevätretriitti

Kolin kansallispuistossa, Lieksassa Villa ORA´s Majatalossa 24.5-26.5.2024


Ohjaajat Helianne Ruotsalainen, Havahdu konseptin luoja ja Anmari Jokinen, LuontoAmma elämyspalveluiden tuottaja.


Aloita kevät kanssamme syventyen itseesi ja intuitioosi. Anna kevät tuulen hyväillä kasvojasi ja helli ihoasi sekä kehoasi Pohjoisen Ayurvedan voimin. Retriitti antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua, hiljentyä ja nauttia vain tästä hetkestä, tästä paikasta ja tästä ajasta sallivassa ympäristössä. Huomaat, että sinä riität ja luonto ympärilläsi vahvistaa syvintä ikiaikaista olemustasi. Ota vastaan kehoa hoitava intuitiivinen kosketus sekä äänimaljojen hoitava resonointi.

Viikonloppuun sisältyy lempeätä ja rauhallista Yin joogaa, johon et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sointukylpyä, metsämeditaatiota ja ulkoilua Kolin kansallispuiston upeissa maisemissa.

Hellimme kehoa ihanalla ja ravitsevalla kasvisruualla ja iltaisin lämpiää tunnelmallinen pihasauna sinun käyttöösi.


Ilmoittautuminen ja maksaminen:

Viikonlopunretriitin kokonaishinta 475e sis. alv 24%

Ilmoittaudu Hellulle sähköpostitse havahdu@outlook.com tai WhatsAppilla numeroon 0451427188

Retriitin ennakkomaksu 150e maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Hyvinvointi -ja liikuntapalvelut Havahdu

FI 1550 9212 2012 6342

Retriitin loppumaksun 130e tulee suorittaa 24.4.2024 mennessä.

Viestikenttään: Koli retriitti

Täysihoidon majoituksen hinta (jaetuissa huoneissa 2-4henkilöä) 195e välille Pe 24.5-26.5.2024 maksetaan suoraan paikanpäällä Villa ORA´s Majatalolle.

Täysihoito sisältää saunan käytön pe ja la iltoina sekä aamupalat, lounaat ja illalliset. Jos haluat yhden hengen huoneen, ota yhteys suoraan Marjuttiin Villa ORA´kseen. Jos sinulla on tarve omille eväille, voit tuoda ne mukanasi. Majatalolla on jääkaappi käytettävissäsi.

Retriitille ilmoittautuminen on sitova. Hinta ei sisällä matkoja paikalle eikä matkavakuutusta. Mahdollisuus kimppakyytiin, laita rohkeasti viestiä Hellulle.

Peruutusehdot: Jos itse estyt tulemasta retriitille, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Rahat palautetaan vain, jos tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta.

Retriitin hintaan kuuluu koko viikonlopun ohjelma.


Retriitin alustava ohjelma:

Aloitus: perjantaina 24.5.2024

16-17 Osallistujien saapuminen ja majoittuminen

17-19 Alkumaljat, esittäytyminen ja retriitin aloitus

19-20 Maittava illallinen

20-21:30 Rentoa saunomista ja tutustumista

21:30-22 Iltasatu & äänimaljat

22:00 Nukkumaan meno

Lauantai:

7-8 Aamuinen yinjooga & rentoutus

8-9 Aamupala

9-12 Workshop / kurssin ohjelma

12-13 Maukas lounas

13-18 Retki Ryläykselle, luontoyhteysharjoitukset

18-19 Ihana illallinen

19- 21 Elämyssauna ja omaa aikaa

21- 22 Sointukylpy + kurssin iltaohjelma

Sunnuntai:

8-9 Aamuinen Yoga Yinful

9-10 Herättelevä aamiainen

10 - 12 Kurssin ohjelma

12-13 Ravitseva lounas

13 - 14 Retriitin päätös, yhteistä keskustelua, kotiin lähtö / vapaa -aikaa Kolilla

Kaikki ohjelmat ovat vapaaehtoisia.

Majoitus:

Yhteismajoitushuoneet vanhassa hirsisessä kyläkoulussa 3 - 4hlöä sekä ulkona 1-2 hengen aitat (2kpl). HUOM! Omat lakanasetit ja pyyhkeet mukaan! Paikan päältä lisämaksusta 10e.

Vessat ja peseytyminen:

Käytössä vain ulkovessa ja ulkosauna. Suihkuja ei ole, eikä sisävessoja. Täällä pääset nauttimaan aidosta 40 -luvun tunnelmasta!

Lisäpalvelut:

Lisämaksusta paikalle saadaan mahtava Piia Väistö tekemään vyöhyketerapiaa, energiajäsenkorjausta ja energiahoitoja- ota yhteys www.pianhoitotupa.fi

Ruokateema on kasvispainotteinen ja gluteeniton, 2 x aamupala, 2 x lounas, 2 x iltapala ja jääkaappiin voit tuoda myös omia välipaloja ja herkkuja.

Retriitti sisältää myös Elämyssaunan, ohjaaja tuo tarvittavat välineet paikalle.

Mukaan retriitille tarvitset:

Sään mukaisen ulkovaatetuksen sekä rennot ja mukavat sisävaatteet.

oma vesipullo, joogamatto ja pieni tyynyn lepohetkiä varten.

Kenelle:

Retriitti on aloittelijaystävällinen ja soveltuu kaikille ketkä kaipaavat tässä hetkessä pysähtymistä ja haluavat syventää omaa keho -mieli yhteyttä sekä vahvistaa sisäistä luontoyhteyttä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai luonnossa tehtävistä harjoitteista.

Viikonloppu sisältää mm. lempeätä ja rauhallista Soundful Yin joogaa, jossa yhdistyvät tiibetiläiset äänimaljat sekä intuitiivinen kosketus keholle.

Teemme myös hengitysharjoituksia, aistiharjoituksia, meditaatiota luonnossa sekä hellin sinua sointukylvyllä ja säiden salliessa teemme näitä myös ulkona. Saat myös ihanan ayurvedisen elämyssauna kokemuksen suomalaisittain, joka eheyttää mieltäsi, kehoasi ja ihoasi.

Ohjaajat:

Retriitin ohjaa Havahdu konseptin luoja Helianne Ruotsalainen www.havahdu.com

Helianne on Soundful Yin joogaohjaaja, Soundful Yin Workshoppien luoja, sointukylpyohjaaja, urheiluhieroja, hierontakouluttaja, kosmetologi, äänimaljahoitaja ja intohimoinen vaeltaja ja retkeilijä sekä luontojooga ohjaaja, luontoyhteysohjaaja, metsämieliohjaaja ja Yoga Yinful ohjaaja.

"Haluan auttaa ihmisiä löytämään uudelleen yhteyden luontoon sekä omaan itseen ja päästämään irti arjen suoristuspaineista. Haluan auttaa sinua havahtumaan tähän hetkeen ja ympärillä olevaan kauneuteen, joka ympäröi meitä joka päivä".

Retriitin ohjaa LuontoAmma Anmari Turunen www.luontoamma.fi

Anmari on elämysohjaaja, erä- ja luonto-opas, ratkaisukeskeinen rohkeusvalmentaja (Life coach), kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin energiavalmentaja ja luontojooga ohjaaja. Lähiluonnosta nauttiva pysähtymisen ammattilainen, jolle läsnäolo ja oivallukset ovat sydämen asia.

"Meidän pitää elää aidosti. Ja antaa luonnon kasvattaa meidät löytämään itsemme." -Tove Jansson


Osallistu mukaan avoimin mielin ja lempeydellä itseäsi kohtaan.

Lämpimästi tervetuloa!


Villa ORA´s on Kolin kansallispuistossa sijaitseva kodinomainen majatalo missä pääset nauttimaan ajattomuudesta sekä luonnonrauhasta yhteisöllisessä ympäristössä. Kuvia ja lisätietoja majoituksesta pääset katsomaan www.villaoras.fi Verkkovaara 1, 83960 KoliPÄIVÄRETRIITIT 

Rakas, saat aina osallistua retriiteille juuri sellaisena kuin olet💕

Oletusarvona on että sinun ei tarvitse osata mitään, eikä sinun tarvitse tietää mitään.

Opastan sinua ja kannattelen sinua koko retriitin ajan. Harjoitukset on laadittu kaikille sopiviksi ja kaikki ohjelmanumerot ovat aina vapaaehtoisia. Voit osallistua kaikille tunneille tai vain niille mitkä puhuttelevat sinua eniten. Asana harjoituksissa saat vapaasti kuunnella kehoasi ja teet liikkeet juuri niin intensiivisesti kuin haluat. Muista aina kuunnella kehoa ja tee mieluusti astetta kevyemmin kuin liian haastavasti. 

Retriitin aikana sinulla on lupa olla omassa kuplassasi ja osallistua yhteisiin keskusteluihin juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. 
 
Retriiristä riippuen harjoituksia tehdään sisätiloissa ja/tai myös ulkona.  


Mitä koit saavasi retriitiltä? Oivalsitko jotain itsellesi merkityksellistä? Koitko että sait selkeyttä päämääriisi?
Luo kotisivut ilmaiseksi!