Luontoyhteys

Luontoyhteys & Luontojooga 

Kouluttajinani luontoyhteysohjaajaksi toimivat Anumari Karlsson, Voimakat sekä Juha Kivinen, Apus Coaching


Kuva: Outi Maijanen @outifromlapland 

Luontojoogaohjaajaksi ja luontovalmentajaksi valmistuin Luontojoogakoulu Aromiasta kouluttajinani Anne Kyyhkynen ja Mira Kukko.


LUONTOYHTEYS 

Erilaiset ryhmät pääsevät kanssani tutustumaan lähiluontoon turvallisessa ohjauksessa. Harjoitukset sisältävät monipuolisia aistiharjoituksia, hengitysharjoituksia sekä kehollisia harjoituksia. Tutustumme Suomen luonnon elementteihin. 


LUONTOJOOGA 
Luontojooga sisältää meditaatiota, luontoyhteyttä, aistiohjausta, erilaisten tapahtumien järjestämistä, vuoden aikojen havainnointia, hengitys- ja liike harjoituksia sekä joogaharjoituksia sisällä ja ulkona.


LUONTOVALMENNUS
Minulla on mahdollisuus ohjata erilaisia saunahoitoja sekä saunarituaaleja.  Voimme valmistaa yhdessä hoitavia tuotteita luonnosta. Voin ohjata sinua tekemään oikeaoppisesti kuivakuppausta (imukuppihieronta). Voit turvallisesti tulla kanssani avantoreissulle ja vesivaellukselle. Saat rentoutua luonnossa, aistia luonnon energiat ja pääset harjoittamaan omaa luovuuttasi mielen ja kehon avulla. Terve luonto! Terve metsä! Terve luonnon eläimet ja metsän henget!

Luonnossa voi helposti tehdä erilaisia harjoitteita.

Tutustutaan ympäristöön ja sen elementteihin.
Miltä luonto tuoksuu? Miltä luonto kuulostaa? Miltä se kenties maistuu ja miltä luonto tuntuu kämmenien välissä? Miltä maa tuntuu jalkojemme alla?  
Parhaimman luontokokemuksen saa aistimalla sen itse turvallisessa ja kiireettömässä ympäristössä. 

Erilaisille ryhmille, erilaisiin tarpeisiin esimerkiksi ohjelmapalvelu voi olla kestoltaan ja sisällöltään seuraavan kaltainen:

 

30min : makupaloja luontoyhteyteen, sisältää muutaman lyhyen harjoitteen lähiluonnossa.

60min : kestoltaan pidemmät harjoitukset ja niitä voi olla 3-5. Liikkumista lähiluonnossa.

90min-120min : Askeleita enemmän. Monipuolisesti erilaisia harjoituksia. Syventymistä omaan itseen. Omien päämäärien selkeyttämistä. Asioiden ja tuntemusten purkua pareittain. Kuljetaan enimmäkseen hiljaisuudessa.

3h-4h Retki,  johon kuuluu evästauko tai retki voidaan päättää tulistelupaikalle jossa eväiden syönti rennolla meiningillä. Kävellään enemmän, ohjelma sisältää pidemmät harjoitukset,  tuntemusten purku pareittain tai ryhmässä, yhteistä rupattelua enemmän. Yhteenkuuluvuutta ja ryhmäytymistä. Retki voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeisiin esimerkiksi sen mukaan onko toiveissa enemmän kehollisesti aktiivisia harjoituksia vai mielenrentoutusharjoituksia. 


Ryhmän maksimikoko 12 henkilöä!  


Ota yhteys suoraan Helluun whatsappilla tai viestillä 0451427188 tai havahdu@outlook.com  

Luo kotisivut ilmaiseksi!