Hyvinvointia keholle ja mielelle luontoelementtien avulla 

Kuva: Petteri Pesonen @itseotin

Kukkaseppele:  Sari Karvonen / Pitkäsen Kukkakauppa Järvenpää @bohemianflowerdesing 


Ihanaa että löysit minut🩷

Tästä tarinani alkaa

Hei, minä olen Helianne Ruotsalainen Hyvinvointi- ja liikuntapalvelut Havahdu konseptin luoja.


Olen aikaisemmalta ammatiltani Cidesco-kosmetologi, urheiluhieroja/ koulutettu hieroja,  parturi-kampaaja sekä hierontakouluttaja. Olen hoitanut ihmisiä käsilläni vuodesta 2001 ja toiminut pääsääntöisesti yrittäjänä vuodesta 2004. 


Ihmisenä kasvaessa, kehoni ja mieleni muuttuessa aloin kuuntelemaan tarkemmin omia tarpeitani ja kouluttauduin ensimmäiseksi Soundful Yin Jooga ohjaajaksi ja heti perään Yoga Yinful ohjaajaksi.
Toki valmistuin samalla Sointukylpyohjaajaksi, Äänimaljahoitajaksi ja Meditaatio-ohjaajaksi. Uusimmat opinnot johdattivat minut Luontojoogaohjaajaksi, Luontoyhteysohjaajaksi sekä Metsämieliohjaajaksi.
 
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

Rakastan luontoa, metsiä, puroja, vesiä, järviä, koskia ja kuohuja. Puiden kuisketta, vesiheinien kahinaa tuulessa. Olen intohimoinen vaeltaja, avantouimari sekä omien polkujeni tallaaja. Nautin kaikinpuolin luonnossa liikkumisesta niin yksin kuin seurassakin. 


Vaellusharrastus ja patikointi on ehdottomasti lähinnä sydäntäni. Olen enimmäkseen kolunnut Lappia ristiin rastiin sekä Itä-Suomen kolkkia. Norjassakin olen liikkunut useasti, yksin tai porukalla.
Haluan liikkua luonnossa kaikkina vuoden aikoina. Myös retriiteillä tai viikkotunneilla vuodenaikojen muutokset ovat läsnä harjoituksissa. 


Luo kotisivut ilmaiseksi!